Bokshandschoenen.guru

Bokshandschoenen.guru is DE online webwilkel als het gaat om bokshandschoenen en soortgelijke materialen zoals: bescherming, coaching artikelen, bokszakken, mma handschoenen en ga zo maar door. Bokshandschoenen.guru is niet alleen de goedkoper dan zijn concurrenten maar is ook nog eens sneller in het verwerken en leveren van een bestelling. Daar komt nog eens bovenop dat als je een product besteld bij bokshandschoenen.guru dat je altijd een retourgarantie hebt. Dus als het product je niet bevalt kun je het gewoon terugsturen.
Nieuwe merken
Omdat bokshandschoenen.guru de consument graag een breed assortiment aan wil bieden zijn ze voortdurend bezig met het toevoegen van nieuwe merken en producten. Zo weten zowel de consument als het bedrijf zelf dat er voor iedereen wel iets tussen staat.
Starpro
Starpro is een van de nieuwe merken die recent zijn toegevoegd aan de webshop. Starpro is een merk dat nog erg nieuw is op de markt. Echter weerhield dat Bokshandschoenen.guru niet om het merk meteen toe te voegen. Uit de hoeveelheid bestellingen die hierop volgden bleek dat ze de juiste keuze hadden gemaakt. Al met al was de consument er erg blij mee.
Green Hill
Green Hill is ook een van de merken die recent zijn toegevoegd aan de site. Green Hill is een al wat ouder merk dat erg vertrouwd is onder de boksers en hun bokshandschoenen, dit komt mede door de goede kwaliteit producten die Green Hill levert. Door de goede kwaliteit hebben alle producten een uitstekende levensduur. Ook hebben de producten van greenhill en erg betrouwbare prijs-kwaliteitverhouding.
Matsuru
Ook Matsuru is een nieuw merk dat is toegevoegd aan de webshop. Matsuru is ook een erg vertrouwd merk in de budo wereld. Ook de producten van Matsuru zijn geweldig, zo hebben ze een lange levensduur en worden alleen de beste grondstoffen gebruikt bij de productie van deze producten.

Bedrijfskleding.guru
Wanneer u opzoek bent naar nieuwe werkkleding en/of accessoires dan bent u bij bedrijfskleding.guru aan het juiste adres. Bedrijfskleding.guru heeft een enorm assortiment wat betreft werkkleding, bij ons vindt u werkkleding voor alle verschillende branches. Bedrijfskleding.guru werkt samen met de grootste merken waardoor u altijd producten van de hoogste kwaliteit bij ons koopt.
Dunlop
Al jarenlang en wereldwijd marktleider in de laarzen sector: Dunlop Protective Footwear. Dunlop zorgt in meer dan 50 landen wereldwijd voor comfortabele en beschermende laarzen. Voor iedereen werkzaam in de landbouw, olie, gas en mijnbouw, voedselverwerkende industrie, bouw en in de visserij. De Dunlop laars wordt wel gezien als de beste werklaars ter wereld. Dit allemaal om jou het comfort te bieden wat je verdient.
Dunlop is tevens het nieuwste merk op de website van bedrijfskleding.guru. Alles over dit merk vindt u hier: Dunlop
Mr.Miles
Mr.Miles biedt topkwaliteit wat betreft veiligheid. Alle werkschoenen van Mr.Miles zijn getest en gecertificeerd. Bij bedrijfskleding.guru heeft u de keuze uit verschillende kleuren en maten. Zo bieden wij maar liefst 7 verschillende kleuren en soorten aan. De schoenen hebben een stalen neus, zijn antistatisch, waterdicht, antislip en beschermen je bovendien ook nog tegen een contactwarmte tot 300 graden.Bij bedrijfskleding.guru heeft u de keuze uit 14 verschillende modellen wat betreft Mr.Miles schoenen.
Sika
Sika maakt klompschoenen van kwaliteit. De klompschoenen hebben een lange levensduur en zijn erg hygie╠łnisch. Ook zijn de klompschoenen waterafstotend maar kunnen ze wel ”ademen.” De Sika klompschoenen zijn leverbaar in safety SB, S2, S3 en onbeveiligd. De Sika klompschoenen zijn leverbaar in het zwart en wit. Ook bieden wij nog Sika inlegzolen aan voor het maximale loopcomfort.