Een container huren? Waar moet je op letten?

Tijdens het klussen en of opruimen kom je regelmatig het fenomeen ‘afval’ tegen. Om het afval zo makkelijk mogelijk af te voeren is het huren van een afvalcontainer het overwegen waard. Doordat steeds meer milieustraten in Nederland flinke tarieven vragen voor het inleveren van alle soorten afval loont het steeds meer om een afvalcontainer te huren.

Naast het besparen in de kosten is het natuurlijk ook veel makkelijker om een container te huren dan steeds op en neer naar de milieustraat te rijden. Hierbij willen we je wat tips geven waar je aan kan denken bij de container verhuur.

Bij het huren van een container is het belangrijk te weten welke afvalstromen er allemaal afgevoerd moeten worden, zo kun je bijvoorbeeld containers huren voor hout, groen, puin, grond, bouwafval, grofvuil, etc.
Een container huren voor een enkele afvalstroom zoals bijvoorbeeld hout en puin is voordeliger dan een bouwafval container of een grofvuil container. Dit komt omdat deze afvalstromen direct gerecycled kunnen worden en dus niet meer gesorteerd hoeven worden.

Naast de afvalstroom is het belangrijk om in te schatten hoeveel afval er afgevoerd moet worden. Zo hebben wij containers vanaf 3m3 tot en met 40m3. Onze meest verhuurde afvalcontainer is de 6m3.

Nu je weet welke afvalstroom je af wilt voeren en de hoeveelheid hebt kunnen inschatten kan de container ook daadwerkelijk besteld worden.
Een container huren bij Containerwebshop.nl doe je tegen scherpe all-in tarieven zo weet je precies wat de kosten zijn voor de container, het transport en het verwerken van het afval. Geen vervelende verassingen achteraf dus, wel zo fijn!

Een container huren kan uiteraard via onze website maar je kunt dit ook telefonisch doen, bel hiervoor naar 073-7113349.